Fi'zi:k Arione WingFlex, kolesarski sedež

Fi_zi_k_Arione_W_4df083ad96041.jpgFi_zi_k_Arione_W_4df083ad96041.jpg
Sedež omogoča maksimalen prenos moči in zagotavlja udobnost...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 111,78 €
Spletna cena: 98,37 €
Popust: -13.41 € (-12%)
DDV: 17,74 €
Barva

Dobavljivost:48h.gif
Opis
logo_fizik

Fizik Arione je večni rival sedeža Aliante v smislu popularnosti. Arione ponuja WingFlex tehnologijo, ki omogoča prilagodljivost na kljčnih mestih, ne da bi pri tem izgubili na trdnosti in podpori. Sedež omogoča maksimalen prenos moči in zagotavlja udobnost. Kombinacija WingFlex tehnologije z nekoliko spremenjenimi dimenzijami. Sedež je nekoliko daljši od modela Aliante in ponuja izredno udobnost. Vodila sedeža so iz Titana, kar pripomore k ugodnejši ceni. Sedež Arione je namenjen cestnim zasvojencem in je kompatibilen z ICS sistemom za pritrjevanje Fizik sedežnih torbic in lučke. Sedež je na voljo v črni in beli barvi.

antareskium_w665_h500_fw665_fh500_vamiddle

Ime izdelka: Fizik Arione WingFlex, kolesarski sedež
Sezona: 2013
Prevleka: Suede
Školjka: Nylon, ogljikova vlakna
Vodila: Titan
Teža: 230 g
Dimenzija: 300 x 132
Več na: www.fizik.it

Wing Flex

WingFlex školjka ponuja flexsibilnost na kritičnih območjih, kjer se notranji del stegen dotika sedeža. Zagotavlja učinkovitejše gibanje med pritiskanjem na pedala. Ta lastnost, skupaj s nekoliko širšim sedežem, omogoča kolearju najti udobno pozicijo in odpravlja težave, ki se pojavljajo pri predolgih in preozkih kolesarskih sedežih. Ne glede na to ali ima kolesar majhna ali velika stegna in ozko ali široko medenico je sedež prijazen do kolesarja. WingFlex je tehnična inovacija, ki ponuja udobje med kolesarjenjem in skrbi za zdravje in učinkovitost.

ICS

Integrirani clip System je vmesnik v sedežu, ki omogoča hitro in enostavno namestitev dodatkov kot so: sedežne torbice in odsevne lučke.

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene