Fi'zi:k Aliante VS, kolesarski sedež

Fi_zi_k_Aliante__513499b1ba776.jpgFi_zi_k_Aliante__513499b1ba776.jpg
Fizik-Aliante-Carbon1.jpgFizik-Aliante-Carbon1.jpg
Mogoče najbolj prodajan kolesarski sedež med profesionalci...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 120,98 €
Spletna cena: 106,47 €
Popust: -14.52 € (-12%)
DDV: 19,20 €
Barva

Dobavljivost:48h.gif
Opis
logo_fizik

Je Fizik pri sedežu Aliante popuščal ali pretiraval? Aliante Carbon je eden najbolj prodajanih kolearskih sedežev in na njem še vedno zmagujejo v Pro touru. Aliante ponuja odlično kombinacijo lahkotnosti in udobja. Uporablja patentirano TwinFlex školjko, ki je izdelana iz kombinacije Kevlaraja in ogljikovih vlaken. Zunanji del školjke je izdelan iz ogljikovih vlaken v notranjosti pa za vezavo poskrbi »viseča mreža« iz kevlarja. To hkrati zagortavlja udobje in odlično oporo med kolesarjenjem. Obstajata dve spremembi v primerjavi z osnovno različico sedeža: vodila so izdelana iz k:ium, ki ponujajo  izreden prenos moči. Sedež je na voljo v beli in črni barvi.

Ime izdelka: Fizik Aliante VS, kolesarski sedež
Prevleka: Microtex
Školjka: Nylon, ogljikova vlakna
Vodila: K:ium
Teža: 205 g
Dimenzija: 300 x 132
Več na: www.fizik.it

TwinFlex

TwinFlex multidirectionalni zunanji robovi izdelani iz ogljikovih vlaken, večajo moč, medtem ko je dvosmerna usmeritev notranje lupine iz ogljikovih vlaken in kevlarja, zagotavlja udobje in trdnost. Kombinacija dveh materialov omogača izjemno flexibilnost. Zahvaljujoč »viseči mreži« na notranji strani škokljke, je sedež udoben, kar je bistven element vsakega kolesarskega sedeža. »Sweet spot« je območje na sedežu, kjer se zadnjica dotika sedeža in pritiska na mehka tkiva prepletena z živčevjem in arterijami.

ICS

Integrirani clip System je vmesnik v sedežu, ki omogoča hitro in enostavno namestitev dodatkov kot so: sedežne torbice in odsevne lučke.

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene