Fi'zi:k Arione CX K:ium, kolesarski sedež

Fi_zi_k_Arione_C_513f3d02685c1.jpgFi_zi_k_Arione_C_513f3d02685c1.jpg
fizik-arione-cx-carbon-braided-saddle (4).jpgfizik-arione-cx-carbon-braided-saddle (4).jpg
Odlične funkcije sedežev Aliante in Arione združene v enem ...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 132,12 €
Spletna cena: 118,90 €
Popust: -13.21 € (-10%)
DDV: 21,44 €
Barva

Dobavljivost:3-5d.gif
Opis
logo_fizik

Arione CX Twinflex Braided Carbon kolesarski sedež je model s proprostim dejstvom: odlične funkcije sedežev Aliante in Arione so združene v enem odličnem sedežu. Od modela Aliante je vzeta TwinFlex školjka, ki tehta le 35g. Školjka je obdana z 15g bi-directional carbn/kevlar visečo mrežo, ki prinaša popolno udobje in oporo. Arione CX kolesarski sedež odlikuje bistvena značilnost standardnega sedeža Arion – tehnologija Wngflex. Vaša stegna se ne bodo drgnila ob sedež in tudi »uščipnili« se ne boste, ne glede na način vaše vožnje. Flex zagotavlja tudi vso potrebno trdnost, ne da bi pri tem žrtvovali težo. Fizik Arione CX Carbon TwinFley sedež ponuja braided vodila iz ogljikovega vlakna, ki omogočajo nizko težo in vso potrebno trdnost. K:ium vodila zagotavljajo novo raven moči in stabilnost. Sedež je na voljo v črni in beli barvi.

Ime izdelka: Fizik Arione CX TwinFlex K:IUM, kolesarski sedež
Prevleka: White Microtex
Školjka: Nylon, ogljikova vlakna
Vodila: K:ium
Teža: 205 g
Dimenzija: 300 x 132
Več na: www.fizik.it

TwinFlex

TwinFlex multidirectionalni zunanji robovi izdelani iz ogljikovih vlaken, večajo moč, medtem ko je dvosmerna usmeritev notranje lupine iz ogljikovih vlaken in kevlarja, zagotavlja udobje in trdnost. Kombinacija dveh materialov omogača izjemno flexibilnost. Zahvaljujoč »viseči mreži« na notranji strani škokljke, je sedež udoben, kar je bistven element vsakega kolesarskega sedeža. »Sweet spot« je območje na sedežu, kjer se zadnjica dotika sedeža in pritiska na mehka tkiva prepletena z živčevjem in arterijami.

ICS


Integrirani clip System je vmesnik v sedežu, ki omogoča hitro in enostavno namestitev dodatkov kot so: sedežne torbice in odsevne lučke.

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene