Sixtus gel za tuširanje 500ml

Sixtus__gel_za_t_4fcf701d26c62.jpgSixtus__gel_za_t_4fcf701d26c62.jpg
Namenjen za dnevno nego telesa in las...

Cena:
Redna cena: 15,90 €
Spletna cena: 14,63 €
Popust: -1.27 € (-8%)
DDV: 2,64 €
Vsebina

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo_sixtus

Navdušenim kolesarjem, gorskim kolesarjem, takačem, pohodnikom in vsem, ki se ukvarjajo s športom je pomembna ena stvar in sicer se zabavati in ostati v dobri formi. Učinkovitost idelkov za nego kože Sixtus ponuja podporo in spodbuja optimalno in izjemno zmogljivost vrhunskih ali rekreativnih športnikov. »Vsi, ki se ukvarjate s športom, se počutite bolje, saj je človeško telo ustvarjeno za gibanje«, trdi v svoji knjigi, The Scence of Happiness, znanstveni novinar Stefan Klein. Večina amaterskih športnikov pogosto misli, da bodo dosegli svoje cilje le z močjo svojih mišic, vendar se pri tem motijo. Sixtus je izdelal linijo izdelkov, ki so prilagojeni potrebam športnikov in pripomorejo k učinkovitejši regeneraciji in boljši zaščiti kože.

Gel za tuširanje odlično izpere aktivne snovi in umazanijo, ki se nabere na koži med aktivnostjo. Izdelano je iz čistih eteričnih olj bora, iglic jelke, žajbelja, rožmarina, brina in mete. Namenjen je za dnevno nego telesa in las.

Sestavine:

Aqua, Mipa - Laureth Sulfate, natrijev Laureth Sulfosuccinate, Abies sibirica, PEG-10 Olive Gliceridi, Lavandula hybrida, Polyquaternium-10, mentol, Pinus sylvestris, parfum, vonj, okus, propil alkohol, Santalum album, Buxus chinensis, graminis alpina, PEG-40 hidrogensko ricinusovo olje, benzilalkohol, CI 61 565, polisorbat 20, Salvia sclarea, Trideceth-9, Melilotus officinalis, Methylchloroisothiazolinone, metilizotiazolinon.

Ime izdelka: Sixtus Sport Duschbad
Uporaba: po aktivnosti
Vsebina: 200, 500 ml
Več na: www.sixtus.de

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov:info@velodrom.si .
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene