Sixtus Masažno olje neutral 500ml

Sixtus__Sport_cr_4fcf70ac0cfe0.jpgSixtus__Sport_cr_4fcf70ac0cfe0.jpg
Emulzija za intenzivno masažo kože...

Cena:
Redna cena: 10,20 €
Spletna cena: 9,38 €
Popust: -0.82 € (-8%)
DDV: 1,69 €
Vsebina

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo_sixtus

Navdušenim kolesarjem, gorskim kolesarjem, takačem, pohodnikom in vsem, ki se ukvarjajo s športom je pomembna ena stvar in sicer se zabavati in ostati v dobri formi. Učinkovitost idelkov za nego kože Sixtus ponuja podporo in spodbuja optimalno in izjemno zmogljivost vrhunskih ali rekreativnih športnikov. »Vsi, ki se ukvarjate s športom, se počutite bolje, saj je človeško telo ustvarjeno za gibanje«, trdi v svoji knjigi, The Scence of Happiness, znanstveni novinar Stefan Klein. Večina amaterskih športnikov pogosto misli, da bodo dosegli svoje cilje le z močjo svojih mišic, vendar se pri tem motijo. Sixtus je izdelal linijo izdelkov, ki so prilagojeni potrebam športnikov in pripomorejo k učinkovitejši regeneraciji in boljši zaščiti kože.

Emulzija za intenzivno masažo kože pred aktivnostjo. Izdelana je iz rastlinskih olj in maščob eteričnih olj borovih vršičkov, žajblja, rožmarina, brina in poprove mete. Kremo nanesemo na kožo in jo z intenzivno masažo vtremo v kožo. Krema mišice sprosti, pospeši krvni obtok in ohranja kožo toplo in motivirano. Idealna je za uporabo v zimskem obdobju ali v mokrih in hladnejših spomladanskih in jesenskh dneh.


Ime izdelka: Sixtus masažno olje neutral
Uporaba: pred ali po aktivnostjo
Vsebina: 500 ml
Več na: www.sixtus.de

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: info@velodrom.si .
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene