Endura Hummvee Lite 3/4, kolesarske hlače

Endura_Hummvee_3_4f47a552482a9.jpgEndura_Hummvee_3_4f47a552482a9.jpg
Letošnji model vključuje tudi Clickfast notranje hlače...

Cena:
Redna cena: 79,99 €
Spletna cena: 75,99 €
Popust: -4.00 € (-5%)
DDV: 13,70 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:24h.gif
Opis
logo endura

Podjetje Endura Ltd., je ustanovil Jim McFarlane v Edinburgu na Škotskem leta 1992. Med svojim bivanjem v Avstraliji, se je Jim udeleževal kolesarskih prireditev in dobil idejo o proizvodnji kolesarskih oblačil, ki bodo funkcionalna in trpežna. Že v začetku, so se pri Enduri odločili za uporabo visoko kvalitetnih materialov, ki ponujajo odlično kvaliteto, komfort in seveda zadovoljujejo potrebe rekreatinvih in vrhunskih kolesarjev. Proizvodnja kolesarskih oblačil Endura, zajema celoten asortima, ki zajema, moške in ženske hlače, majice, vetrovke, zaščitno opremo in dodatke, ki so nepogrešljivi v hladnih dneh.
Moške kolesarske hlače Hummve ¾ Lite so pogosta izbira kolesarjev, ki imajo radi predvsem gorsko ali popotniško kolesarjenje. Izdelane so iz trpežnega nalylona s s stranskimi prezračevalniki. Posebnost hlač so predvsem žepi. Hlače ponujajo dva velika bočna žepa, dva prednja žepa z zadrgo in »cargo« velik žep z zadrgo ob strani. Razteglivi paneli skrbijo za prožnost in prilagodljivost med vožnjo. Na voljo je še prilagodljiv integriran elastičen pas, prezračevalniki nog, ki se zaprirajo z velcro trakovi in prilagojena kolena in dvojna plast na zadnji plati. Endura Hummvee ¾ kolesarske hlače so kompatibilne z osnovnimi hlačami Clickfast.

Podrobnosti:
vzdržjiva in lahka tkanina iz Nylona z DWR zščito,
mrežast spodnji del za maksimalno zračnost,
uporabni žepi,
elstični bočni del z vgrajenim pasom,
odsevniki,
združljivo z Clickfast osnovnimi hlačami z vložkom.

Ime izdlka: Endura Hummvee ¾ Lite , kolesarske hlače
Material: Nylon
Vložek: Clickfast notranje hlače z vložkom vključne
Namen: kolesarjenje, pohodništvo
Velikost: S-XXL
Barva: Črna
Več na: www.endura.co.uk

Če niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, si celotno kolekcijo oblačil Edura, lahko ogledate in izberete na njihovi uradni spletni strani: www.endura.co.uk . Na elektronski naslov: info@velodrom.si, sporočite svojo izbiro, npr: spol: ženski, oblačilo: vetrovka, model: Gdridlock wmn, velikost: M, barva: - modra E0931B . V najkrajšem času vam bomo poslali ponudbo, ki bo vsebovala ceno in čas dobave artikla za katerga se zanimate.
 
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene