Continental Mountain King 29x2.30 oem, Mtb pnevmatika

Continental_Moun_4f267d1988f5c.jpgContinental_Moun_4f267d1988f5c.jpg
Odlično čiščenje pnevmatike, zagotavlja dobro vodljivost...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 29,90 €
Spletna cena: 26,31 €
Popust: -3.59 € (-12%)
DDV: 4,75 €
Barva

Dimenzija

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo_continental

Kot da DH proge svetovnega pokala, niso same po sebi že dovolj težke, jih še dodatno namočijo, da dobijo čim težje pogoje za tekmovalce in njihova kolesa. Continental Rain King je agresivna pnevmatika, z odprtim profilom, ki se globoko zarije v mehko podlago, vendar se blato tudi neverjetgno hito odlepi, kar zagotavlja odličen oprijem na podlagi. Posebna BlackChili tehnologija zagotavlja neverjetne vozne sposobnosti na skalah, koreninah in listju. Če ste sposobni ohraniti zavore čiste, noge na pedalih in svoje kolo voditi po progi, vas bo Rain King zagotovo pripeljal na zmagovalno mesto.

Blackchililogo_de

BlackChili

Napredna BlackChili tehnologija je posebna kombinacija sintetičnih in naravnih kavčukov. Pnevmatike so zato hitrejše, imajo boljši oprijem in manjše trenje na podlagi. V primerjavi s Siliko tehnologijo, ki je dolgo časa krojila »top ponudbo« ima Black Chili zmes za 26% manjši kotalni upor in za 30% boljši oprijem na cesti. To so dosegli z uporabo izredno majhnih delcev, ki jih imenujejo »nano« in omogočajo več stičnih točk s podlago. Zaradi večjega števila delcev so dosegli tudi večjo vezavo materiala, kar naredi plašč močnejši in je zato obraba manjša. Zmes je tudi bistveno bolj upogljiva kar zmanjša trenje. Razliko boste opazili na cesti ali gozdni poti, saj nova zmes ponuja več užitka v vožnji.

Ime izdelka: Continental Moun King, Mtb pnevmatika
Namen: Mtb DH
Max.tlak: do 4,5 bar
Več na: www.conti-online.com

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected].
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene